Re: ЕВРОПЕЙСКО HST СЪСТЕЗАНИЕ - AСТАНА 2018

Мнение от lz3nn » 29 авг 2018, 23:55

г-н Миланов,
Може да потърсите в пространството информация за проведеното международно ARDF състезание в Приморско - съществува такава и на вас като владелец на информационно - аналитична медия не би следвало да има проблем да я намерите. ARDF календара е железен, защото са железни отговорниците за направлението и те се грижат да има мероприятия. За ваше сведение за провеждане на вътрешния спортен календар по радиозасичане от годни не е ползван и 1 лев от БФРЛ. Това много кратно ви е обяснявано, но явно без успех. На вас не смятам да давам каквито и да е било финансови отчети - многократно ви се даваха, но вие ги използвате манипулативно. Такива се изготвят в края на годината за всяко мероприятие с участие на БФРЛ и всеки, които е заинтересуван може да заповяда да ги разгледа. В последните 8 години поне е било така.
Състезателите по радиозасичане за Корея никога не са били крити и състава е публикуван. Ще има и богат снимка материал. Произхода не средствата те да заминат отново не считам, че Вие сте човека на когото трябва да се дава отчет. Само ще кажа, че основна заслуга да имаме участници в Корея е на родителите на състезателите.
За пореден път ви призовавам да спрете с лъжите и манипулациите. Имате си сайт и там си слагайте сплетните. Не замърсявайте моля Ви форума с БФРЛ с нечистотите Ви.
Не смятам за необходимо да ви отговарям повече по темата. В следващите дни ми предстои доста важна мисия и ще се концентрирам изцяло в тази посока.

Виктор - LZ3NN
 
Нека само да дадем линка от форума на БФРЛ, където е дискутирана тази тема: http://forum.bfra.bg/viewtopic.php?f=6&t=2854
А сега по същество:
1. Може да потърсите в пространството информация за проведеното международно ARDF състезание в Приморско ...
- няма такава информация г-н Ценков. Ако смятате, че има моля да дадете линк до нея за да можем ние да информираме радиолюбителската общност след като вие не искате.
 
2. ARDF календара е железен, защото са железни отговорниците за направлението и те се грижат да има мероприятия.
- значи да разбираме, че Христо Здравков - lz1yq като отговорник за КВ присъственото състезание  не е "железен" и той е виновен това състезание да не се проведе.
 
3. За ваше сведение за провеждане на вътрешния спортен календар по радиозасичане от годни не е ползван и 1 лев от БФРЛ.
- това не отговаря на истината. За състезанието в Приморско - 2017 година БФРЛ е заплатила 903.30 лв. виж. Отчетния доклад за 2017 г. частта финансов отчет http://bfra.bg/images/2018/Doklad_OS_2018_LZ3NN_FINAL_ALL.pdf
 
4. Състезателите по радиозасичане за Корея никога не са били крити и състава е публикуван.
- списъка публикувахте на сайта на БФРЛ след написаното от мен във форума. Оказа се, че информацията ни е правилна. В състезанието няма да участват радиолюбители /вас също не ви смятам за такъв/. В състезанието ще участват спортисти по туристическо ориентиране, затова не сте указали и нито един радиолюбителски инициал. Не сте дали информация и за останалата група "не спортисти",  която ще придружава делегацията. Благодаря ви за рекламата. Да наистина  съм "владелец на информационно - аналитична медия". Това е www.biacg.com и специално във вашия случай ще изпратя репортер на летището за снимки и интервю на състезателите. Във тази връзка, бихте ли ни информирали за часа на полета ви до Сеул.
 
По долу ви давам за пример информационното осигуряване на нашите колеги от САЩ във връзка с мероприятието в Корея.

НА КАКВО СЕ СМЕЯТ РАДИОЛЮБИТЕЛИТЕ

Мъжете с костюми изглеждат успешни, докато не разбереш, че работят за мъже, носещи тениски и дънки….

АКО РЕШИТЕ РАДИОТО ДА СТАНЕ ВАШЕ ХОБИ...

*

Вие ще придобиете технически познания и умения, ще имате стимул да изучавате чужди езици, ще имате приятели в далечни страни и най-приятното вашето хоби може да стане ваша професия.


Имате въпроси или се нуждаете от съвет...

Потърсете ни на: +359 88 8541740 или ни пишете на: lz1rf@lz1kaa.com, или във форума на LZ1KAA

 

 

Необходима ви е помощ...

Не се притеснявайте да попитате. Ако можем ще ви отговорим. Но имайте предвид, че ние всички постоянно се учим.


Искате практически да се запознаете с хобито

Обадете ни се, ще ви поканим да присъствате на някой от контестите в които участваме.