По-долу можете да се запознаете с копие от протокола на НАП от проверката на БФРЛ за периода 2011 до 2016 година. Ние няма да коментираме цифрите. Всеки един от радиолюбителите е достатъчно

интелигентен за да си направи сам изводите. Ще отбележим само един факт. В протокола липсват шест състезания за които информация не е подадена в НАП. Кой и защо е скрил тези данни и какви са приходите от тези състезания, можете да сравните с цифрите от отчетените състезания?

Потвърждението на Председателя на УС на БФРЛ за проведените 6 състезания можете да видите ТУК.

Твърдението на Председателя на УС, че състезанията са отчетени можете да видите ТУК.

Липсата на тези състезания в отчета пред НАП можете да видите ТУК.

Къде и пред кого г-н Ценков казва истината? 

Това е въпрос на който само Председателят на УС може да отговори. И така, този отчет УС на БФРЛ отказа да го представи пред Общото събрание на организацията. Ние го предоставяме сега на всички радиолюбители. Той не може и не трябва да бъде тайна. Нека всеки сам да си отговори ЗАЩО ТОЗИ ОТЧЕТ Е БИЛ СКРИТ ОТ РАДИОЛЮБИТЕЛИТЕ??? Считаме, че щом г-н Ценков е генерирал такива сериозни приходи за организацията той би трябвало да се гордее с това и да не го крие. Дали обаче средствата са използвани за организацията, това вече е друг въпрос. LZ1KAA има намерение да заведе съдебен иск лично срещу г-н Ценков за финансови нарушения. След като се запознаете с материала на първа страница на сайта ни можете да изразите вашето мнение. Глас народен - глас Божи. Ние ще се съобразим с него!

Следва да се има предвид и още един факт. На БФРЛ се направи и втора проверка от НАП. Ще изчакаме Председателят на УС да огласи резултатите и от нея.

НА КАКВО СЕ СМЕЯТ РАДИОЛЮБИТЕЛИТЕ

Един се прибрал вкъщи и заварил жена си с чужд мъж. - Какво прави тоя в нашето легло? Жена му отговорила: - Чудеса прави, чудеса!

АКО РЕШИТЕ РАДИОТО ДА СТАНЕ ВАШЕ ХОБИ...

*

Вие ще придобиете технически познания и умения, ще имате стимул да изучавате чужди езици, ще имате приятели в далечни страни и най-приятното вашето хоби може да стане ваша професия.


Имате въпроси или се нуждаете от съвет...

Потърсете ни на: +359 88 8541740 или ни пишете на: lz1rf@lz1kaa.com, или във форума на LZ1KAA

 

 

Необходима ви е помощ...

Не се притеснявайте да попитате. Ако можем ще ви отговорим. Но имайте предвид, че ние всички постоянно се учим.


Искате практически да се запознаете с хобито

Обадете ни се, ще ви поканим да присъствате на някой от контестите в които участваме.